Groepscoaching: van stress naar happiness

Misschien gaat het je voor de wind, maar dan ben je hier wellicht niet op deze pagina terecht gekomen. Dus misschien kan het allemaal wat beter in je leven. En heel misschien ben je bang om bepaalde zaken te veranderen...

Wat jouw persoonlijke situatie ook is, als je nu even de pedalen kwijt bent, weet dat jij de mogelijkheid hebt om hieruit te komen.

Met een jarenlange ervaring heb ik grote successen mogen behalen samen met mijn klanten.

Op diverse pagina's deel ik meer info over mezelf. Hoewel het nu draait om jou, vind ik het ook belangrijk om mijn denkbeelden, ideeën en visies met je te delen, zodat je weet hoe ik je écht kan helpen.

Coaching toegespitst op jouw specifieke problemen kun je aanpakken met 1 op 1 sessies, helemaal persoonlijk, op jouw maat en op jouw tempo.

Maar er is ook een groepscoaching die ik geef in de vorm van een cursus. Leren in groep, samen oefenen en aftoetsen, elkaar nieuwe inzichten geven, leren luisteren en voelen. Er is zoveel moois om te ontdekken. Ik neem je mee op ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf.

Voordelen van een groepscoaching:

  • het is laagdrempelig omdat de kostprijs veel goedkoper is dan wanneer je individuele sessies zou nemen;
  • door het spiegelen met andere deelnemers komen je triggers gemakkelijker naar boven waardoor je in een sneller tempo verder kan ontwikkelen;
  • in een paar weken ga jij door een mooi proces van transformatie;
  • doordat je met andere deelnemers in een groep zit, merk je dat jij niet de enige bent in een moeilijke situatie en krijg je meer vertrouwen dat het ook met jou goed komt;
  • in groep krijg je het gevoel van verbondenheid en samenhorigheid wat bevorderlijk werkt wanneer je je eigen proces  doorloopt;
  • je krijgt de beste ondersteuning voor de beste resultaten!

Maak NU een slimme keuze!

Hoe gaan we aan de slag?

In een reeks van 4 lessen (van telkens 2 u), gaan we aan de slag om een diep gevoel van ‘gelukkig zijn’ te leren ervaren.

Je kan geen 365 dagen per jaar écht happy zijn. Er zijn altijd momenten en situaties waar het lastiger is om écht gelukkig te zijn. Als je leert om echt bewust in het te leven staan, zal je – ook wanneer het even moeilijker gaat – jouw focus kunnen houden datgene wat echt van belang is voor jou en hierdoor bepaal jij de koers van je eigen leven. Dit leidt naar innerlijke harmonie en happiness. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hier centraal.

 

Wat mag je verwachten?

Je gaat jezelf op een andere manier leren ontdekken. Weten wie je bent, wat je waarden zijn en trouw te blijven hieraan. Loskomen van je opgejaagdheid om gezin, job en sociaal leven te combineren ten koste van jezelf. De belangrijkheid inzien van een juiste mindset om te leren luisteren naar je lichaam en voelen wat er zit. Dat mindfulness (bewustwording) een gemakkelijk hulpmiddel is om innerlijke rust te ervaren.

Je leert hoe je balans brengt tussen het denken (het hoofd) en het voelen (het hart). Je gaat belemmerende gedachten en inprentingen leren her-programmeren. Je leert hierbij ook luisteren naar je eigen intuïtie. Je gaat inzien dat het inlassen van rustpunten noodzakelijk is om dichter bij jezelf te komen, alsook het belang van grenzen leren stellen.

 

 

Voor wie is deze cursus?

Hoewel je eigenlijk niks hebt om over te klagen, kamp je toch vaak met een gevoel van ontevredenheid.

Ervaar jij het gevoel van verloren te zijn in deze wereld?

Je functioneert op automatische piloot, maar je verliest de 'grip' op het leven.

Je beleeft nog weinig leuke momenten omdat je 'leegloopt'?

Ben je bang voor verandering?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij de cursus een diepe impact op jou leven zal hebben. Wens jij verandering in je leven en je hebt geen idee hoe je hieraan moet beginnen, dan is deze cursus absoluut noodzakelijk om je een stevig fundament te geven waarop jij stap voor stap verder kan bouwen. We leren leven vanuit het hart en luisteren naar het lichaam.

Het is een natuurlijk verlangen om meester te worden van je eigen leven. Dan ervaar je een vreugdevol gevoel. Je zit stevig maar ook comfortabel in je vel. Diep vanbinnen vertrouw je op jezelf en je weet wat voor jou belangrijk is en wat niet. 

Jouw persoonlijke evolutie is de meest avontuurlijke en spannende reis die je kunt maken.  De reis van je hoofd naar je hart. Je neemt afscheid van oude, ongezonde patronen en denkbeelden. Anderzijds schenkt het leven jou een bevrijdend gevoel, wat het allemaal waard maakt. Het plaatje klopt weer. Jij bent wie je bent en je straalt van geluk, omdat je de diepe verbinding met jezelf hebt gevonden.

 

Praktische informatie:

 

Wanneer:  telkens op woensdag of donderdag, gedurende 4 weken 

(afwisselend woensdag of donderdag is mogelijk mits in dezelfde lessenreeks en mits voorafgaandelijke verwittiging)

Tijd: 19u30 – 21u30

Prijs: slechts € 140  

Locatie: Bredene 

Wil jij stralen ook van geluk?

Geef dan jezelf het cadeau om deze cursus te volgen en schrijf je onmiddellijk in!