Workshop: soul visionboard maken

Wat is een visionboard?

Een visionboard is een hulpmiddel in de vorm van een collage die gemaakt wordt, vanuit een diep contact met je innerlijk.

Aan de hand van afbeeldingen en prenten maak je volledig intuïtief een board die antwoord geeft op levensvragen waar je mee zit,

richting geeft als je keuzemoeilijkheden ondervindt en ook duidelijkheid en inzicht schept over jouw leven.

Hoe gaan we aan de slag?

We komen helemaal tot rust en laten de beslommeringen van de dag achter ons.

We doorbladeren allerlei tijdschriften en verzamelen afbeeldingen die ons aanspreken. Vervolgens kiezen we intuïtief een aantal prenten uit de verzameling en maken we ons visionboard.

Na voltooiing van jouw board krijg je een interpretatie over het door jouw gemaakte visionboard. Een grondige uitleg en betekenis van de gekozen beelden alsook de gekozen plek waar ze staan speelt een grote rol.

Voor wie is deze workshop?

Veel mensen voelen zich verloren of gevangen (in gedachten), zoekend naar antwoorden op hun levensvragen of oplossingen over hoe ze een bepaalde situatie nu best aanpakken.  Je hoeft het niet te zoeken ‘buiten jou’. Het antwoord zit binnenin jou. Je ziel kent het antwoord al.

Wil jij op een ontspannen en eenvoudige manier in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, dan is deze workshop voor jou een absolute aanrader. Het maken van een soul-visionboard is een krachtige manier om je ziel aan het woord te laten.

Praktische informatie:

Wanneer:  elke eerste maandag van de maand, telkens om 19 uur 

Locatie: Bredene

Prijs: € 25 inclusief materiaal, drankje en lekkers

Heb je zelf een eigen groepje  met wie je deze workshop graag zou willen volgen, mail of bel me even om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken omtrent datum en locatie.

Wil je meedoen, meld je tijdig aan. Je inschrijving is pas definitief als je bevestiging ontving en betaling is uitgevoerd.