Gezond wonen

 

 

 

AQwaVit® Water Vitaliser.  

Vitaal water - Vitaal leven

 

Gezond, vitaal water en een harmonische leefomgeving bevorderen de levenskracht in mensen, dieren en planten. De AQwaVit® Water Vitaliser transformeert water en maakt het energierijk, zacht en lekker. Het toestel creëert ook een positief energetisch veld in huis, dat uw hele omgeving harmoniseert. Voel het verschil in lichaam en geest!

 

Ontdek de kracht van gevitaliseerd water en een harmonische leefomgeving!

 

De AQwaVit® Water Vitaliser is een toestel dat het water in uw woning transformeert in vitaler, smaakvoller en zachter water. Dit gevitaliseerde water wordt makkelijker en dieper opgenomen in het lichaam en circuleert er beter.

 

De AQwaVit® Water Vitaliser verhoogt ook het energetisch veld en de vitaliteit van uw woning. De waterleidingen waar het behandelde water door stroomt, worden antennes van positieve, harmonische energie. Uw woning wordt een vitale plek die gezondheid, rust en harmonie bevordert. Hierdoor bent u beter opgewassen tegen verschillende bronnen van stress.

 

 

 

Toepassingsgebieden

· Lekker drinkwater thuis en op kantoor

· Gezond water voor planten en huisdieren

· Eten bereiden met gevitaliseerd water

· Zachter water in bad en douche

· Geharmoniseerde, rustige leefomgeving

· Alle soorten water (leiding-, put- of regenwater)

· Alle soorten leidingen

 

AQwaVit® Industrial Home Cleanse

Zuiver uw woning voor optimaal welzijn

 

Combineer de AQwaVit® Water Vitaliser gedurende zes weken met de AQwaVit® Industrial Home Cleanse Unit. Dit toestel zorgt voor een diepgaande energetische reiniging van uw woning, met blijvend resultaat achteraf. Alle energetische belastingen in de ruimte, hoe zwaar ook, worden omgevormd tot ondersteunende energieën. U voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte.

 

Hoe werkt de AQwaVit® Water Vitaliser?

 

Het geheugen van water

Water heeft een geheugen en bevat energetische informatie. Dr. Masaru Emoto heeft met zijn foto’s van waterkristallen aangetoond hoe de structuur van water reageert op harmonische en disharmonische invloeden. Energetische vervuiling laat sporen na in het water die nadelig zijn voor de gebruiker. De AQwaVit® Water Vitaliser verwijdert oude energetische afdrukken uit het water en voegt er nieuwe, harmonische energie en informatie aan toe. Dit gevitaliseerde water bevordert gezondheid, rust en harmonie.

 

Water vitaliseren en informeren

De AQwaVit® Water Vitaliser werkt volgens de principes van de kwantumfysica. Het toestel bestaat uit een voeding, een stuureenheid en een inductiespoel. De stuureenheid genereert een harmonisch energetisch veld, dat via de inductiespoel op het water wordt overgezet. Door dit veld herstructureren de watermoleculen zich. De oude energetische informatie lost op en er worden nieuwe, harmonische energie en informatie toegevoegd die het zelfhelende vermogen van mens, dier en plant stimuleren. Hierdoor stijgt de energetische waarde van het water en van uw leefomgeving fenomenaal.

 

GEZONDER EN STRESSBESTENDIGER

 

Water dat met de AQwaVit® Water Vitaliser behandeld is, heeft een veel hogere Boviswaarde* en een kleinere clusterstructuur dan gewoon water. Het dringt dieper in het lichaam door en circuleert beter. De waterleidingen waar het behandelde water door stroomt, worden antennes van positieve, harmonische energie. Uw woning wordt een vitale plek die gezondheid, rust en harmonie bevordert. Hierdoor bent u beter bestand tegen diverse stressbronnen, zoals e-smog en geopathische belasting.

 

*De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Een trilling hoger dan 6500 Bovis geeft energie en werkt versterkend, een lagere waarde kost energie en werkt verzwakkend. Gewoon leidingwater heeft een Boviswaarde van 1000 à 3000, met de AQwaVit® Water Vitaliser stijgt die van het water en de hele leefomgeving tot meerdere miljoenen. Een spectaculaire boost dus.

 

HOE WERKT HET?

 

De AQwaVit® Water Vitaliser werkt volgens de principes van de kwantumfysica. Het toestel wordt eenvoudig op de waterleiding geplaatst. Daar creëert het een harmonisch energetisch veld, dat via de inductiespoel op het water wordt overgezet. Door dit veld herstructureren de watermoleculen zich. De oude energetische informatie lost op en er wordt nieuwe, harmonische energie en informatie toegevoegd. Hierdoor stijgt de energetische waarde van het water en van uw leefomgeving fenomenaal.

 

WAT MET KALK?

Kalk blijft in het water, maar in een fijnere en zachtere structuur, waardoor het gemakkelijker te verwijderen is. Er slaat ook veel minder kalk neer. Hierdoor hebt u minder zeep, shampoo en reinigingsproducten nodig.

 

TOEPASSINGEN

✓ Lekker drinkwater thuis en op kantoor

✓ Gezond water voor planten en huisdieren

✓ Eten bereiden met gevitaliseerd water

✓ Zachter water in bad en douche

 

 

GETEST

In een testopstelling uitgevoerd aan de UGent groeiden sojascheuten bevloeid met AQwaVit®-water sneller en ontkiemden er veel meer scheuten dan met gewoon leidingwater.

 

 

Zeer eenvoudige installatie OP de waterleiding

 

ALLE VOORDELEN

 

ECOLOGISCH

✓ Vitaal water voor mens, plant en dier

✓ Lekkerder, zachter en voller van smaak

✓ Minder flessenwater nodig: goedkoper en milieuvriendelijker

✓ Minder zeep en reinigingsmiddelen nodig

 

ENERGETISCH

✓ Belastende energie in het water wordt getransformeerd tot ondersteunende energie

✓ Waterleidingen worden dragers van positieve energie

✓ Het hele huis en de omgeving worden geharmoniseerd

 

TECHNISCH

✓ Eenvoudig zelf te installeren en verplaatsen, zonder loodgieterswerk

✓ Zonder filters

✓ Onderhoudsvrij

✓ Minimaal elektrisch verbruik

✓ Geschikt voor alle leidingen en types water: leiding-, put-, regenwater …

 

AQwaVit® Water Vitaliser

by AQwaTech BVBA

Bevrijdingsweg 18

B-8480 Bekegem

Tel. +32 (0)50 69 02 45

 

UW VERDELER: Ann Suvée - Happy Life Coaching 

Tel. +32 (0)486 56 72 18

 

Disclaimer: De AQwaVit® Water Vitaliser is niet bedoeld om ziekten of aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen, verlichten of voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw arts.

 

 

GEZOND LEVEN MET STRALING: Penta Power

 

Elektromagnetische straling van draadloze telefonie, internet, smartphones en andere toestellen kan u heel wat last bezorgen, zowel fysiek als emotioneel. De Penta Power Tags transformeren de mogelijke schadelijke effecten van straling en bouwen een positief energieveld op. Resultaat? U voelt zich fitter, vitaler en meer in balans.

Ontdek de Penta Power Tags om vitaal en gezond te leven met straling!

 

Gezond leven met straling

 

Wifi, gsm, DECT-telefoons (draadloze telefoons), toestellen met bluetooth-verbinding, microgolfovens, kookplaten met inductie ... Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch zenden al deze technologieën elektromagnetische straling uit. En die kan schadelijk zijn voor de mens.

 

U merkt het misschien zelf als u ermee werkt: u wordt snel moe, voelt trillingen in de handen of armen, u krijgt hoofdpijn of wordt duizelig. Of u voelt zich al langer niet goed in uw vel: u slaapt slecht, hebt chronische fysieke klachten, u voelt zich neerslachtig ... Elektrostraling kan mee de boosdoener zijn.

 

De Penta Power Tags beschermen u tegen de mogelijke schadelijke effecten van straling. Meer nog: ze bouwen zelf een positief energieveld op. Hierdoor wordt de energie in huis en rondom u versterkt. U ervaart rust, harmonie, meer vitaliteit en gezondheid.

 

Verhoog uw energie en vitaliteit met de Penta Power Tags!

 

 

Disclaimer

De Penta Power-producten zijn niet bedoeld om ziekten of aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen, verlichten of voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw arts.

 

 

 

 

Flow2Heal

 

Gepersonaliseerde harmonische healing

 

Flow2Heal is een geavanceerd therapeutisch toestel dat de energiebalans in je leven herstelt. Toestel en behandeling werden ontwikkeld door het Belgische bedrijf AQwaTech en zijn gesteund op de wetten van de kwantumfysica. Dit is de wetenschap die zich bezighoudt met de kleinste bouwstenen van alles wat bestaat en dus ook van ons lichaam. Beschouw ze als elementaire deeltjes die alle informatie over ons heden, verleden en toekomst bevatten.

 

Flow2Heal is in staat om in te grijpen in deze informatie. Door het ondersteunen en optimaliseren van je eigen zelfhelende kracht geeft dit toestel een sterke, positieve wending aan je levenskwaliteit. De behandeling kan enkel gevolgd worden bij een door AQwaTech erkende therapeut. Ben je minder mobiel, of woon je ver van je therapeut af, dan zijn ook sessies op afstand mogelijk. Deze afstandssessies worden ook toegepast bij dieren (o.a. paarden, honden en katten).

 

Elke Flow2Heal sessie duurt ongeveer 20 minuten en verloopt in 3 fases. Tijdens de eerste fase krijg je een vaste sequentie van kwantuminformatie toegediend om je energetische structuur voor te bereiden op de ontvangst van de hypergepersonaliseerde informatie en de heilzame energie. Aansluitend volgt een kwantummeting. Op basis van deze meting wordt kwantuminformatie en -energie aangemaakt, uniek en specifiek voor jou op dat moment.

 

In de tweede fase krijg je deze hypergepersonaliseerde informatie en energie aangeboden.

 

Bij de derde fase wordt een nieuwe meting uitgevoerd en krijg je de energie van één van de DROPS 15 energetische druppels aangeboden. Aan het eind van de sessie krijgt je therapeut gericht advies omtrent de DROPS 15 die je op dat moment meest nodig hebt om thuis in te nemen. In functie van dit advies kan de therapeut een flesje PERSONAL 15 aanmaken dat dezelfde hypergepersonaliseerde informatie als in de tweede fase bevat.

 

Door het thuis verder innemen van de PERSONAL 15 druppels verleng en versterk je de energetische behandeling die je onderging bij de therapeut zelf.

 

Met Flow2Heal heeft AQwaTech zich gefocust op het aanbieden van de meest complete en meest geschikte oplossing voor de uitdagingen waarmee jij op dat moment te maken hebt. Daarmee is de Flow2Heal een krachtig en zeer werkzaam oplossingsgericht systeem.

 

 

Alle voordelen van Flow2Heal op een rijtje:

 

• herstelt je energiebalans

• ondersteunt rust, evenwicht en gezondheid

• versterkt en stimuleert je zelfhelend vermogen

• werkt met hypergepersonaliseerde informatie

• sessies bij de therapeut of op afstand

• PERSONAL 15 energetische druppels voor verdere ondersteuning thuis

 

AQwaTech BVBA

Bevrijdingsweg 18

B-8480 Bekegem

Tel. +32 (0)50 69 02 45

 

Uw therapeut/verdeler: Ann Suvée - Happy Life Coaching

Tel. +32 (0)486 56 72 18

 

Disclaimer: Deze producten zijn niet bedoeld om ziekten of aandoeningen te behandelen, te genezen, te verlichten of te voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw arts.

 

 

DROPS 15: Harmonieus leven

 

Het hedendaagse leven vraagt veel van een mens. Stress, emotionele en fysieke belasting, toxines in de omgeving, hoge werkdruk ... Er zijn tal van invloeden die u uit balans kunnen brengen.

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die uw zelfhelend vermogen stimuleren. Op een zachte, oorzakelijke manier brengen ze u terug naar wie u in wezen bent.

 

 

Terugkeren naar wie u bent

 

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die uw zelfhelend vermogen stimuleren. Ze werken oorzakelijk op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau. Deze druppels bevatten enkel zuiver water waaraan specifieke informatie is toegevoegd. Op een zachte en efficiënte manier brengen ze u terug naar wie u in wezen bent.

 

Het DROPS 15-gamma bestaat uit een aantal flesjes met druppels om in te nemen, de AURA SPRAY 15 en de BEAUTY SPRAY 15.

Ze zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde en getrainde DROPS 15-therapeuten. Zo weet u zeker dat u optimaal begeleid wordt bij de keuze van het middel dat op dit moment het beste bij u past.

 

De DROPS 15 zijn veilig te combineren met andere behandelingen, homeopathische middelen, medicijnen, kruiden en supplementen.

 

 

Een remedie met een hart

Het logo symboliseert de essentie van DROPS 15:

· Een waterdruppel: de DROPS 15 bevatten uitsluitend water waaraan specifieke informatie is toegevoegd. De DROPS 15 bevatten geen alcohol.

• Het hart verwijst naar de missie van AQwaTech BVBA: we werken vanuit ons hart en hebben een hart voor alle leven.

• 15 (fifteen) staat voor het jaar 2015, waarin de DROPS 15 op de markt kwamen.

• Blauw: de DROPS 15 brengen u terug naar uw blauwdruk, naar wie u in essentie bent.

 

AQwaTech BVBA

Bevrijdingsweg 18

B-8480 Bekegem

Tel. +32 (0)50 69 02 45

 

Uw therapeut/verdeler: Ann Suvée - Happy Life Coaching

Tel. +32 (0)486 56 72 18

 

Disclaimer: Deze producten zijn niet bedoeld om ziekten of aandoeningen te behandelen, te genezen, te verlichten of te voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw arts.